Балканот не е мртов

во режија на Александар Поповски (2012)

Фестивали на кои е прикажан:

– Macedonian Film Festival, Торонто, Канада, 2015
– ODA – Tetovo International Film Festival, Македонија, 2014
– BaNeFF Balkan New Film Festival, Стокхолм, Шведска, 2014
– Skena Up International Students Film & Theatre Festival, Приштина, Косово,  2013
– Leskovec International Film Festival, Лесковец, Србија, 2013
– ONE Country ONE Film – Apchat International Film Festival, Франција, 2013