Вера

во режија на Верица Недеска

Фестивали на кои е прикажан:

– IFF Manaki, 2019
– Torino Short Film Market, 2019
– Dream Short, 2019
– Winter Apricot, 2019
– Fastnet Film Festival, 2020
– Pokhara International Film Festival, 2020
– Karlovci Film Festival, 2020
– Balkan Panorama Film Festival, 2020