Господа од современа

во режија на Ана Алексовска

Фестивали на кои е прикажан:

Makedox (Северна Македонија) 2019
Winter Apricots International Film Festival (Северна Македонија) 2020
HotDocs (Канада) 2020
FeKK Ljubljana Short Film Festival (Словенија) 2020 –  Grand Prix
BelDocs (Србија) 2020
Moscow Shorts ISFF (Русија) 2020