Г-ѓа Рубин

во режија на Костадин Анастасов  (2011)

Фестивали на кои е прикажан:

Alternato Milano Film Festival, Италија, 2012
Филмски фестивал во Тузла, Босна и Херцеговина, 2012
Меѓународен фестивал на филмска камера “Браќа Манаки”, Битола, Македонија, 2012
Festival of European Film – CineDays, Скопје, Македонија, 2012