Долу од рајот

во режија на Саша Станишиќ (2015)

Фестивали на кои е прикажан:

Kinosmena Short Film Festival, Белорусија, 2016
Cyprus Short Film Festival, Кипар, 2016
Tirana Film Festival, Албанија, 2016
Euroshorts, Полска, 2016
International short & independent film festival (ISIFF), Бангладеш, 2016
FreeNetWorld, Србија, 2016
International Cinematograpers’ Film Festival Manaki Brothers, Македонија, 2015