Доме слатки доме

во режија на Фатон Бајрактари (2016)

(Косово/ Македонија)

Фестивали на кои е прикажан:

– South-Eastern European Festival, Германија, 2017 – Најдобар актер
– International Cinematographers’ Film Festival “Manaki Brothers”, Битола, Македонија, 2016
– International Film Festival “Karlovy Vary”, Република Чешка, 2016