Другата страна на планината

во режија на Мерита Чочоли (2014)

Фестивали на кои е прикажан:

Albanian Film Week, Њујорк, САД, 2015 – Најдобар документарен филм
DOKU Tirana International Film Festival, Албанија, 2016
International Documentary and short Film Festival Dokufest, Призрен, Косово, 2016