Жената на мојот живот

во режија на Антони Дончев (2015)

(Бугарија/Македонија/Ирак/Романија)

Фестивали на кои е прикажан:

– SEE a Paris Film Festival, Франција, 2016
– SEE Film Festival, Берлин, Германија, 2016
– International Film Festival FEBIOFEST, Прага, Р. Чешка, 2016
– Cinemania Festival, Бугарија, 2015
– Cairo International Film Festival, Индија, 2015
– ARRAS Film Festival, Франција, 2015
– Antalya “Golden Orange” Film Festival, Турција, 2015
– Sofia International Film Festival, Бугарија, 2015
– Moscow International Film Festival, Русија, 2015
– Apollonia Art Festival, Sozopol, Бугарија, 2015
– Romania International Film Festival, Романија, 2015
– Edirne International Film Festival, Турција, 2015
– Cyprus International Film Festival, Кипар, 2015
– “Golden Rose” Feature Film Festival, Бугарија, 2015
– Mongolia International Film Festival, Монголија, 2015
– International Cinematograpers’ Film Festival Manaki Brothers, Македонија, 2015