Зад темнината

во режија на Арбен Тачи  (2007)

Фестивали на кои е прикажан:

Филмски фестивал 9/11,  Приштина, Косово, 2008 – Најдобра монтажа
Меѓународен фестивал на филм & видео, Њујорк, САД
Меѓународен филмски фестивал, Тирана, Албанија