Име си е име

во режија на  Согурјон Еинарссон  (2010)

Фестивали на кои е прикажан:

Global Wake Up Film Festival, Чикаго, САД, 2011 – Награда од публика
Jewish Community Center, Вашингтон, САД, 2010
Macedonian Film Festival, Мелбурн, Австралија, 2010
Macedonian Film Festival, Торонто, Канада, 2009