ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ „КИНЕНОВА СКОПЈЕ“

Локација: Скопје, Република Северна Македонија

Дата на одржување: 11-15 Октомври 2017 | 2ро издание

Веб страна: www.kinenova.com