ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ НА ДУХОВНИ ВРЕДНОСТИ

Локација: Скопје, Република Северна Македонија

Дата на одржување: 14-19 Октомври 2017 | 2ро издание