ИНТЕРНАЦИОНЛЕН ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА КРАТОК ФИЛМ „АСТЕРФЕСТ“

Локација: Струмица, Република Северна Македонија

Датум на одржување: 26-30 Јуни 2017 | 13то издание

Веб страна: www.asterfest.mk