Исклучиво жолти лалињa

во режија на Кузман Кузмановски (2016)

Фестивали на кои е прикажан:

First – Time Filmmaker Sessions, 2018, Велика Британија
Winter Apricot 2018
Lisbone Film Rendezvouz 2018 (Finalist), Лисабон, Португалија
Viva Film Festival 2018
Ouarzazate International Film Festival 2017
Kinenova Official Selecion 2017
Cinedays (Official Selection)
Move me Productions 2017
Manaki Brothers (Makpoint) 2017, Битола, Македонија
Macedonian Film Festival  Toronto 2017, Торонто, Канада