Кеиф

во режија на Блаже Дулев

Фестивали на кои е прикажан:

-Балкан Филм анд Фуд Фестивал, Поградец, Албанија, 2020
-Док енд ритам, Белград, Србија, 2020
-Балкан Филм Панорама, Измир, Албанија, 2020