Кога денот немаше име

во режија на Теона Стругар Митевска (2017)

Фестивали на кои е прикажан:

– Berlin Film Festival, Германија, 2017
– European Film Festival, Италија, 2017 – награда Cineuropa
– Jerusalem Film Festival, Израел, 2017
– Sydney International Film Festival, Австралија, 2017