Летечкиот циркуз

во режија на Фатос Бериша

Фестивали на кои е прикажан:

– Festival of Europen film – Cinedays, Скопје, 2020 – Компетиција
– Tallinn Black Nights Film Festival , 2019 – Официјална програма
– Fabrigue du Cinema , Italy, 2019 -Компетиција, Најдобар интернационален долгометражен филм
– Santa Barbara IFF, 2020 –Официјална програма, Најдобар интернационален долгометражен филм
– Cleveland International Film Festival, 2020 – Компетиција