Осветлената темнина

во режија на Арсим Фазлија (2015)

Фестивали на кои е прикажан:

ASTERFEST International Film Festival, 2016, Македонија – „Сребрена потковица“
International Cinematograpers’ Film Festival Manaki Brothers, Македонија, 2015