Пештерата

во режија на Ахмед Гонеими  (2014)

(Египет/ Македонија) 

Фестивали на кои е прикажан:

ASTERFEST International Film Festival, Струмица, Македонија, 2015 – Специјална награда „Старозлатен проектор“
International Cinematographers’ Film Festival “Manaki Brothers”, Македонија, 2014
Rotterdam International Film Festival, Холандија, 2014
Santa Barbara International Film Festival, САД, 2014