Писмото ми го донесе шампионот

во режија на Александар Манасиев, Мирко Трајановски

Фестивали на кои е прикажан:

ИФФК „Браќа Манаки“ (Битола, 14 – 21.09.2019) – Трета награда на програмата „Мак поинт“
Фестивал „Луѓе како нас 2019“ (Скопје, 05.12.2019 година)