Роденден

во режија на Косара Митиќ (2015) 

Фестивали на кои е прикажан:

International Cinematograpers’ Film Festival Manaki Brothers, Македонија, 2016
The Budapest Short International Film Festival, 2016
KIN International Women’s Film Festival, Јереван, Ерменија, 2016