Состојба на шок

во режија на Андреј Кошак (2011)

( Словенија / Македонија / Бугарија / Србија / Босна и Херцеговина)

Фестивали на кои е прикажан: 

– Sofia International Film Festival, Бугарија, 2012
– FEST Belgrade International Film Festival, Србија, 2012
– International Film Festival Bratislava, Словачка, 2012
– Comedy Cluj International Film Festival, Клуж, Романија, 2012
– Raindance Film Festival, Лондон, Велика Британија, 2012
– Netherlands Film Festival, Утрехт, Холандија, 2012
– Lescovac International Film Festival, Србија, 2012
– Festival of Slovenian Film, Порторож, 2012 – Специјално признание од жири
– CineDays Festival of European Film, Македонија, 2011