ТЕТОВО ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ

Локација: Тетово, Република Северна Македонија

Датум на одржување: 03-07 Октомври 2017 | 6то издание

веб страна: https://festhome.com/f/508