Трето полувреме

во режија на Дарко Митревски (2012)

Фестивали на кои е прикажан:

– International Young Audience Film Festival Ale Kino!, Полска, 2013
– Annual Lenore Marwil Jewish Film Festival, Detroit, САД, 2013
– Charlotte Jewish Film Festival, САД, 2013
– Miami Jewish Film Festival, САД, 2013
– Atlanta Jewish Film Festival, САД, 2013
– Cinema Mundi International Film Festival, Чешка, 2013
– Toronto Jewish Film Festival, Канада, 2013
– Beijing International Film Festival, Кина, 2013
– St. Petersburg International Jewish Film Festival, Русија, 2013
– Jewish Film Festival, Calgary, Канада, 2013
– Vancouver Jewish Film Festival, Канада, 2013
– Palm Beach Jewish Film Festival, САД, 2013
– Denver Jewish Film Festival, САД, 2013
– Sarajevo Jewish Film Festival, Босна и Херцеговина, 2013
– Tiburon International Film Festival, САД, 2013
– Leskovec International Film Festival, Лесковец, Србија, 2013
– Let’s CEE Film Festival, Виена, Австрија, 2013
– Festival of Tolerance – Zagreb Jewish Film Festival, Хрватска, 2013
– Prague International Film Festival – Febiofest, Република Чешка, 2013
– Palm Springs International Film Festival, Палм Спрингс, САД, 2013
– International Cinematographers’ Film Festival “Manaki Brothers”, Битола, Македонија, 2012