ФЕСТИВАЛ НА КРЕАТИВЕН ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ „МАКЕДОКС“

Локација: Скопје, Република Северна Македонија

Датум на одржување: 19-25 Август 2017 | 8мо издание

Веб страна:  www.makedox.mk