ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА МЛАДИ „ЏИФОНИ МАКЕДОНИЈА“

Локација: Скопје, Република Северна Македонија

Датум на одржување: 11-16 Октомври 2017 | 5то издание

Веб страна:  www.giffoni.mk