ФИЛОЗОФСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ

Локација: Скопје, Република Северна Македонија

Дата на одржување: 21-28 мај 2020 /10то издание

Веб страна: www.philosophicalfilmfestival.mk