Чедо

во режија на Аљоша Симјановски (2009)

Фестивали на кои е прикажан:

Macedonian Film Festival, Торонто, Канада, 2010
Asterfest International Short Film Festival, Струмица, Македонија, 2009 – Специјална награда
International Cinematographers’ Film Festival “Manaki Brothers”, Битола, Македонија, 2009