Публикации

2024

Каталог на македонски филмови 2023/2024

2023

Каталог на македонски филмови 2022/2023

Каталог на македонски филмови 2023

2022

Каталог на македонски филмови 2021/2022

Qualitative study on the place of female firectors in europe 2022

Факти и бројки 2022

2021

Каталог на македонски филмови 2020/2021

Факти и бројки 2021

2020

Каталог на македонски филмови 2019/2020

Факти и бројки 2020

FNE Market analysis 2020 North Macedonia

2019

Каталог на македонски филмови 2018/2019

Факти и бројки 2019

FNE Market analysis 2019 North Macedonia

2018

Македонски филмски новости – Филмови во продукција/пост-продукција 2017/2018

Македонски филмски новости – Завршени филмови 2017/2018

FNE Market Analysis 2018 MACEDONIA

2017

Каталог на македонски филмови 2016/2017

MACEDONIA: Country Report 2017

2016

Каталог на македонски филмови 2015/2016

MACEDONIA: Country Report 2016

2015

Каталог на македонски филмови 2014/2015

Македонско производство, поттикнување и упатство за локација 2015

MACEDONIA: Country Report 2015